Desabonyegar carrosseries Sense Pintura - (DSP)    Reparacions d´interiors de cotxes - (SMART REPAIR)

S E R V E I S :

Bonys    Pedregada    Plàstics i Vinils    Tapisseria (tela)    Tapisseria (pell)     Volants, etc.

B O N Y S :

Desabonyegar Sense Pintura (DSP), és una manera ràpida, econòmica i respectuosa amb el Medi Ambient de reparar desperfectes menors sense afectar la pintura original del cotxe. (En el ben entés, que la pintura no hagi sofert danys).

Aquesta tècnica és particularment important en la reparació de Vehicles Nous, pel fet de no está alterat l´acabat de fàbrica.

En el cas de Vehicles d´Ocasió, es pot estalviar temps de reparació i costos, tant per a Professionals del Sector, com per a Clients Particulars.

Per polir acuradament la carrosseria, fins retornar-la al seu perfil original, utilitzem eines especials, (Varillas), que fan innecessari esmerilar, massillar o repintar posteriorment. (Sempre que la pintura no hagi sofert danys).

Servei de Taller Mòbil Disponible i Demostracions Gratuïtes

faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada      faci click per veure la fotografia ampliada


Qui som    

Serveis    

Referències    

Franquícia    

Formació    

Contactar    

Home    

 
 
Treu Cops       Quita Bollos       Dents Out       Treu Cops       Quita Bollos       Dents Out       Treu Cops       Quita Bollos       Dents Out       Treu Cops       Quita Bollos       Dents Out

copyright© 2000  Treu Cops Servei de L′Automobil S.L.